Aktaş’tan Yunuseli için yeni bir sürpriz hazırlığı

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın bugün, “Aktaş’tan Yunuseli için yeni bir sürpriz hazırlığı” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Aktaş’tan Yunuseli için yeni bir sürpriz hazırlığı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yılın son gününde Olay Medya’nın konuğuydu.

Başkan sorularımız üzerine geçen bir yılda yapılanları ve gelecek yıl projelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu, Bursalılara mesajlar verdi.

2021’de sürpriz projeler açıklayacaklarını gizlemeyen Aktaş’ın içlerinde bizim öne çıkardığımız bir konu vardı ki, Yunuseli Havalimanı’nın geleceğine ilişkin verilen ipuçlarıydı.

Aktaş’ın, “Ben yeni hatalar yapmayacağım. Sıra bir gün Doğanbey’e de gelecek. Çok uzun bir zaman değil bu. Yunuseli Havalimanı ile ilgili de herkesi şaşırtacağım. Yunuseli’yi Bursa’ya emanet edeceğim” sözlerini sanki fikir değişikliğinin işareti gibi algıladık.

Malum, buranın rezerv alan olarak toplu konuta açılması gündeme gelmiş, hatta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bölgede incelemeler yapmıştı.

Galiba bundan vazgeçiliyor.

Başkan’ın önceki gün kurmaylarıyla yaptığı toplantıda bir fotoğraf dikkatimiz çekmişti. Masaya serilen taslak projeler arasında acaba Yunuseli’nin rekreasyon alanı olarak kullanımına ilişkin bir planlama mı var dersiniz?

Aktaş detay vermedi ama Bursa’ya rağmen bir şey yapma niyetinin olmadığını da gizlemedi.Akademik meslek odalarının öteden beri buranın rekreasyon alanı olarak kullanılmasına ilişkin açıklamaları var.

İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X