Alacak verecek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Bursa’da alacak verecek tartışması yüzünden iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında başından vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

Alacak verecek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Bursa’da, arkadaşının alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada başından vurulan kişi hayatını kaybetti.

Olay, 30 Temmuz Perşembe günü  Yıldırım Vatan Mahallesi Doğu Garajı yakınlarında meydana geldi.

 

İddiaya göre, T.M., 5 bin lira borçlu olduğu arkadaşı R.Y. ile telefonda tartıştı. Daha sonra ikili, arkadaşlarını da alarak Doğu Garajı yakınlarında buluştu. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu esnada 26 yaşındaki Muhittin Ekin silahla başından yaralandı. Ekin, yapılan ilk müdahalenin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekin yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

Kavganın ardından soruşturmayı derinleştiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, T.M.’yi gözaltına aldı.

 

R.Y. ile E.Y., olaydan bir gün sonra Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde, S.K. ise, 2 gün sonra Nilüfer ilçesi Görükle yerleşkesinde gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından gözaltına alınan R.Y., E.Y., T.M. ve S.K. çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X