Alçak saldırıda hayatını kaybeden Büşra hakkında acı Bursa detayı

İstanbul Ortaköy’deki terör saldırısında hayatını kaybeden 19 yaşındaki Büşra Köse, son yolculuğuna uğurlandı.

Alçak saldırıda hayatını kaybeden Büşra hakkında acı Bursa detayı

Köse için, Gaziosmanpaşa Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Büşra Köse’nin babası Mustafa, annesi Hülya, kız kardeşleri Kübra ve Çağla Köse ile yakınları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş ve vatandaşlar katıldı. Törende, cami avlusunda taziyeleri Köse’nin ailesi kabul etti.

Büşra Köse’nin tabutu, öğle vakti kılınan namazının ardından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Köse’nin cenazesi, Yeni Cebeci Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ağabeyi Bursa’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti

Öte yandan, Büşra Kösae’nin geçtiğimiz Kurban Bayramı Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 5 gün sonra dünya evine gireceği nişanlısı ile bayram ziyaretine giderken otomobilinde kurşun yağmuruna tutulup öldürülen 26 yaşındaki Barış Köse’nin kardeşi olduğu ortaya çıktı. Mustafakemalpaşa’da oto alım satım işleri yapan Barış Köse, bayramın ilk günü 5 gün sonra düğün yapacağı nişanlısı ile bayram ziyareti için yola çıkmış, genç adam Yalıntaş Caddesi üzerinde aralarında husumet bulunan Ali A. tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürülmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X