Aldatıldığını bakın nasıl öğrendi! ‘Reklamlar sona erdi, filme devam’

Özel bir havayolu şirketinde çalışan pilot, sevgilisiyle Muğla’da tatil yaparak sosyal medyada sarmaş dolaş pozlar koydu. Pilotun karısı ise aldatıldığını sosyal medyadaki fotoğrafları görerek öğrendi. Kocasını uçuşta zanneden kadın, soluğu mahkemede aldı.

Aldatıldığını bakın nasıl öğrendi! ‘Reklamlar sona erdi, filme devam’

Özel bir havayolu şirketinde pilot olan Furkan H., Muğla Göcek’te yat kiralayıp S.T. ile tatil yaptı. Instagram’da sarmaş dolaş fotoğraflar paylaşan ikili, “Reklamlar sona erdi, filme devam”, “Gözlerim yollarda, kaptanımın gelmesini bekliyorum” ve “Geldi benimkiii” gibi ifadeler yazdı.

SOSYAL MEDYAYI AÇINCA ŞOKA UĞRADI

Sabah’ın haberine göre, pilot Furkan H.’nin eşi Lale H. sosyal medyadan fotoğraflarını görünce neye uğradığını şaşırdı. Kocasının uçuşta olduğunu zanneden kadın, boşanma davası açtı.

İDDİALARI YALANLADI

Pilot Furkan H. ise S.T. ile nişanlısı H.S.’nin yatında bir süreliğine misafir kaldığını, eşinin kıskançlık ve nafaka nedeniyle bu iddiaları ortaya attığını öne sürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X