Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a çok sert cevap

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkanlardan Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara, “Sayın Aziz Yıldırım, benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olabileceğini anlayamamış durumda” sözleriyle cevap verdi.

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a çok sert cevap

Ali Koç’un açıklamaları şu şekilde:

“Ben ve arkadaşlarım sayın Aziz Yıldırım’a saygısızlık etmedik. Kendisi hakkında “eski başkanım” ifadesini kullanmadık. Göreve geldiğimiz günden beri iletişim kurmaya çalıştık. Fenerbahçe’de de PYK var. “Paralele yönetim kurulu” Fenerbahçe adına görüşmeler yapıyorlar. TFF ile görüştüklerinde 28 şampiyonluğu soruyorlar mı? F.Bahçe’nin sahada hakkı yenildiği zaman tepki veriyorlar mı? İki konuyla karşı karşıyayım. Bir taraf diyor ki “Gereken cevabı vermezseniz hakkımızı helal etmeyiz.” Diğer taraf diyor ki “O seviyeye inmeyin, aklını yitirmiş insanlara cevap vermek için Fenerbahçe’yi küçük düşürmeyin…

Sayın Aziz Yıldırım, benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olabileceğini anlayamamış durumda. Otoparkı söyleyerek ve Abdullah Bey gelemeyecek diyerek gelmediler. Birbirinize bu kadar küfür etmişken beraber ne işiniz var. Abdullah bey gelmeseydi. Sıra gecelerine gitmeyi biliyorsunuz. Benim için sadece Aziz Yıldırım’sınız. Siz sizi yani kendinizi F.Bahçe’nin sahibi görüyorsunuz. Hepimizin üstünde görüyorsunuz. Hatta F.Bahçe’nin üstünde görüyorsunuz. Siz olmayacaksanız F.Bahçe olmayacak gibi gösteriyorsunuz. 3 yıl önceki sonuçları hazmetmeniz lazım.

Bana olan husumetiniz kulübümüze zarar vermektedir. Bunun bilincinde olun. Koskoca efsane başkanımız Fenerbahçe’yi SPK’ya tehdit ediyor. Ölmeden intikamımı almayacağım diyorsunuz. Benim FETÖ projesi olduğumu söylüyorsunuz bazı ortamlarda. Yazıklar olsun… Ben sizinle havada, karada, suda her yerde mücadele ederim. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Siz nasıl bu kulübün başarısızlığını istersiniz sırf başındaki başkanı sevmediğiniz için? Sivasspor maçında yenildiğimize sevindiniz mi? Dün konuşan kişiler sevinmiştir. TFF’ye Mesut Özil için ödememişiz. Evet ödemedik. Geçen yılki maaşını da Arsenal ödedi.

Yok İrfan’ı 7’ye değilde 11’e almışız. Varsa belgeniz açıklayın… Biz yüz yüze geleceğiz Aziz Yıldırım. Siz gelmezseniz ben geleceğim. Kaçmak yok! Lütfen camiamızı kavganın içine çekmeyin. Kışkırtmayın… Beni mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz… Ailemi çok seviyorsunuz. Ben hariç ailemi çok seviyorsunuz. Ama size iki şey söyleyeceğim. Konuyu Rahmi Koç’tan açmışken. Rahmi Koç’un bir lafı vardır. “Oktan çıkan yay bir daha gelmez.” Sizin dün ağzınızdan çıkan sözlerin hesabını vereceksiniz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X