Ali Koç’tan kulüplere çağrı; İlk hafta maçlarını oynamayalım…

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF ve yayıncı kuruluşa gözdağı vermek için gerekirse Süper Lig’in 1. hafta maçlarını boykot etme çağrısında bulundu.

Ali Koç’tan kulüplere çağrı; İlk hafta maçlarını oynamayalım…

Ali Koç, yaptığı açıklamada;

“Yarısı TL, yarısı dövizle ödenmekle beraber ihale yapıldıktan sonra 500 milyon Dolar’dan ilk kesiği yiyoruz 35 milyon… Bir şekilde kur sabitleniyor. Dakika bir, gol bir. Bir sezon geçiyor ihale şartlarında oynanmaya başlanıyor. Kur 2.26’da fiksleniyor. Bir sene sonra 2018-19’da bir daha sabitlenme oluyor, kur 3.8”de sabitlenirken ortalama kur 5.3. Buradan bir 84 milyon kaybımız oluyor.

2019-20’ye geliyoruz. Zaten Dolar kısmı TL’ye dönüyor. 5.80 fiksleniyor. Oradan bir kaybımız oluyor. TFF oradan geliyor ve yayıncı kuruluş indirim istiyor. Belki ilk haftanın maçlarını kulüpler oynamamalı. TFF kime çalıştığını, bizim patronumuz olmadığını, bizim çıkarlarımız için bu markayı yönettiğini er ya da geç anlamalı. Bütün riski biz alıyoruz. Seyirci bizim, stat yatırımları bizim, UEFA’dan ceza alan biz, TFF’nin kestiği cezaları muhatap alan biz ama geleceğimizle ilgili söz sahibi değiliz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X