Alkış toplayan hareket! Feci şekilde ölen yarışmacı unutulmadı

The Taste Türkiye’nin uzun sakallarıyla hatırlanan, sevilen yarışmacısı Asaf Saner, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Alkış toplayan hareket! Feci şekilde ölen yarışmacı unutulmadı

FOX Tv’nin yeni lezzet yarışması The Taste’de yarışmacı olan Asaf Saner, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Yarışmanın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ise Asaf Saner’in anısına bir video yayınlandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

The Taste’nin yarışmacılarından Asaf Saner, Kocaeli Başiskele Ovacık Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile yol çalışmasının olduğu alana girerek takla atan Saner’in aracı beton bariyerlere çarparak durdu. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve acil servis ekiplerinin Asaf Saner ve eşi Ayten Saner’i araçtan çıkarmaya çalıştığı sırada Asaf Saner’in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ANISINA VİDEO HAZIRLANDI

Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde ise alkış toplayan bir video yayınlandı. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışmanın sonunda Asar Saner’in yarışmadaki eğlenceli anlarıyla bir video yayınlandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X