Altepe’ye sürpriz doğum günü

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (BAL-GÖÇ) 31’inci kuruluş yıl dönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Altepe’ye sürpriz doğum günü

Programda dernek tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye sürpriz doğum günü düzenlendi. Gecede konuşan  Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 13 yıllık hükümetleri döneminde Balkanlar için büyük çabalar sarf ettiklerini, birikmiş sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi. Balkanlardaki her ülkenin sorununun kendi sorunu olduğunu ifade eden Müezzinoğlu şöyle devam etti:

‘Bosna’dan Batı Trakya’ya, Bulgaristan’dan Makedonya’ya orada yaşanan her sorun bizim sorunumuzdur. Kardeşlerimizin her derdi bizim derdimizdir. Bu millet uğruna ölmeye hazırız, bu vatan uğruna ölmeye hazırız. Bu bayrak uğruna ölmeye hazırız. Birlik ve beraberlik içinde kardeşlik duygularıyla birbirimizle daha çok kenetlenerek güçlü bir yolculuk yapmaya ihtiyacımız var. Balkanlarda annesi babası veya dedesi bedel ödeyerek buraya gelenler Türkiye’de birlik beraberliğe dikkat edecek. Balkanlar söz konusu olunca, ister CHP, ister MHP ister AK Parti milletvekilleri olsun, derdimiz bu milletin başının dik durmasıdır. Bu milletin birlik ve beraberliğidir. Siyasi tercihlerimiz farklı olsa da hedeflerimiz aynıdır. Bu vatan bizim vatanımız bu bayrak bizim bayrağımız bu millet bizim milletimizdir.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X