Altın alacaklar dikkat! Bursa’dan flaş iddia…

Altın fiyatlarının yıl sonuna kadar daha da yükseleceğini öne süren Bursa Kuyumcular Odası Başkanvekili Bülent Kılınç, risk almak istemeyen yatırımcıları altından vazgeçmemeleri konusunda uyardı.

Altın alacaklar dikkat! Bursa’dan flaş iddia…

Hatice DAL

Kuyumcular Odası Başkanvekili Bülent Kılınç, altın fiyatlarındaki artışın yıl sonuna doğru daha da artacağını söyledi.

Altın piyasasını değerlendiren Bülent Kılınç, kripto paraya olan talebin ardından bu alanda yaşanacak olan siber saldırılarla altına yönelişin artacağını kaydetti. Altının onsunun eylül ayına kadar 2 bin 100 dolara kadar çıkabileceğini de dile getiren Kılınç, gram altının da yıl sonuna kadar 550-600 bandını görebileceğini iddia etti.

ALTIN HEP KAZANDIRIR

Yatırımcılara da seslenen Bülent Kılınç, “Yatırımcıları altına davet ediyorum. Risk almak istemeyen yatırımcıların vazgeçilmez adresi altın yine güvenilirliğini koruyor. Altın her zaman kazandırmıştır ve kazandırmaya devam edecektir” dedi. Pandemi döneminde iptal olan düğünler nedeniyle kuyumcu esnafının zor günler geçirdiğini de kaydeden Kılınç, “Evlilik teklifi bile yapılamadı bu dönemde. Yatırım amaçlı hareket olmaya başladı. Şu an içerisinde bulunduğumuz kapanma bittikten sonra düğünlerin açılmasıyla işlerimiz daha da düzelecek” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X