Anıl Karaer gitti!

Başkan Mesut Mestan ile görüşerek sözleşmesini karşılıklı fesheden tecrübeli stoperi Adana Demir istiyor.

Anıl Karaer gitti!

23 veya 30 Ağustos’ta olağanüstü genel kurul yapacak olan Bursaspor’da yaprak dökümü sürüyor. Yeşil beyazlı takımın tecrübeli savunma oyuncusu Anıl Karaer dün Başkan Mesut Mestan ile görüşerek 2021 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle sözleşme feshi için TFF’ye başvuran Anıl Karaer’in Başkan Mestan ile anlaşarak mukaveyesini sonlandırdığı öğrenildi.

TEŞEKKÜR EDİLDİ
Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Anıl Karaer’in kulübümüz ile olan sözleşmesi kendi isteği doğrultusunda karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Anıl Karaer’e verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz” denildi. TFF 1.Lig play-off yarı finalinde Bursaspor’u eleyen ancak finalde Fatih Karagümrük’e penaltılarla kaybeden Adana Demirspor’un Anıl Karaer’i transfer etmek istediği öğrenildi. Geçtimiz sezon Bursaspor’da 28 maçta forma giyen 32 yaşındaki savunmacı 1 gol attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X