Ankara’da önemli Bursa buluşması: Gündem hızlı tren ve trafik

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu bir araya geldi. Bursa’nın iki güçlü siyasetçisinin görüşmesinde ana gündem Bursa’nın hızlı treni ve Bursa trafiği oldu…

Ankara’da önemli Bursa buluşması: Gündem hızlı tren ve trafik

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaretinde ana gündem Bursa’nın hızlı treni oldu.

Büyükataman ‘Projenin artık tehire tahammülü yok,tolerans kalmadı’ deyince Çavuşoğlu çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Bursa’nın iki güçlü siyasetçisi görüş birliği yaparak ayrıldı.

Gelişmeleri, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinden aktarıyor.

Ankara’daki Bursa buluşması: Hızlı tren ve trafiği konuştular

Fotoğrafta… AK Parti’nin bu dönem Bursa’daki siyasi lideri konumunda olan, geçmiş dönem Başbakan Yardımcılığı yapan AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile MHP’nin Bursa’daki belirleyicisi olan MHP Bursa Milletvekili ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman var.

Bir anlamda…

Cumhur İttifakı’nın iki ortağının Bursa’daki iki güçlü ismi bir araya geliyor.

Buluşma…

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaretiyle gerçekleşiyor.

Birbirlerini iyi tanıyan iki dost siyasetçi olarak oturup Bursa üzerine sohbet ediyorlar. Daha çok da Bursa’nın iki temel problemi üzerine konuşuyorlar.

Bu noktada…

Büyükataman, 21 Kasım 2019 günü bu sütunlarda “Büyükataman’ın hızlı tren uyarısı: Artık sabırları taşırıyor, çözülmeli” başlığıyla yayınladığımız açıklamasını anımsatıp kulağımızı çınlatıyor ve görüşünü tekrarlıyor:

“Bu projenin artık tehire tahammülü yok. Halledilmesi hususunda tolerans kalmadı. Hızlı tren mi, yük treni mi tartışmalarını okuyorum. Siyaset kurumu bu meseleyi halletmeli ve Bursa hak ettiği hizmetleri görmeli.”

Sonrasında…

“Şehir içi trafik de yine Bursa için önemli konu. Acil olarak bir şeyler yapılmalı” deyince, Çavuşoğlu da bilgilendirme yapıyor:

Bir…

“Hızlı tren konusunda projede bir değişiklik olmadı. Yani, hızlı tren olarak proje devam ediyor. Birtakım aksamalar oldu elbette, ama bitirilmesi için yoğun bir çabamız var. Bizler de bu çalışmanın takipçisiyiz.”

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X