Ankara’da siyaset senaryoları: Millet İttifakı yerine Demokrasi İttifakı mı?

CHP kurultayı yaptı. MHP 18 Mart’ta kurultay yapacağını 1 yıl önce açıkladı. Seçime girme hakkı için DEVA yarın kurultay yapıyor. AK Parti’de ise son MYK’da Cumhurbaşkanı’nın “20 Şubat’a kadar il kongrelerinin bitmesini” istediği, mart-nisan gibi kurultay düşünüldüğü konuşuluyor. Ankara kulislerinde bir de senaryo konuşuluyor. CHP’nin seçime tek başına girmesi, İYİ Parti-SP-DP-DEVA-Gelecek’in de Demokrasi İttifakı kuracağı beklentisi var… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Ankara’da siyaset senaryoları: Millet İttifakı yerine Demokrasi İttifakı mı?

Pazar sabahı… İnsanların kısıtlama nedeniyle evlerine çekildiği, sokakların da sessiz kaldığı ortamda yakın geleceğe yönelik siyasi öngörüler üzerine sıcak bir sohbet yaptık.

Telefonun ucunda…

Zaman zaman arayıp “Ankara’da neler oluyor?” diye sorduğumuz; düşünce, izlenim ve yorumlarını da bu sütunlardan paylaştığımız Ankara’daki dost var.

Siyasetin içinden gelen, Ankara kulislerinin neredeyse göbeğinde olan, siyasi partilerdeki hareketlerin perde arkasını iyi okuyabilen dostumuza şunu sorduk:

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X