Askıda Ekmek Projesi’ne vatandaştan büyük ilgi

Kestel Belediyesi tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren fırın işletmelerinin işbirliğinde düzenlenen ‘askıda ekmek sosyal sorumluluk projesi’ne vatandaş büyük ilgi gösterdi.

Askıda Ekmek Projesi’ne vatandaştan büyük ilgi

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Projemizi geçtiğimiz aylarda ilçemizde faaliyet gösteren fırıncı esnafımız işbirliğiyle hayata geçirmiştik. İlçe sakinlerimizden büyük ilgili gören sosyal sorumluluk projemiz, ramazan ayında daha da genişleyerek binlerce ihtiyaç sahibine ulaştı. İlçe genelinde haftalık yaklaşık 2 bin 500 ekmek proje kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaşmakta ve kampanyamız her geçen gün giderek büyümektedir. Bu da bizleri son derece mutlu etmektedir” dedi.

Hayata geçirdikleri bir başka çalışmanın ise bayat ekmek toplama kumbaraları olduğunu belirten Acar, bayat ekmeklerin ilçe genelinde kumbaralar ile toplanarak hayvan barınaklarına ulaştırıldığını söyledi. Acar her iki projeyle ilçede fark yarattıklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X