Aslan’dan,‘Orhaneli’yi öksüz bıraktılar’ tepkisi

Kısa bir süre önce, kentimizin güneyindeki üç ilçe 2. derece kalkınmada öncelikli bölge statüsü kazandı. Keles, Büyükorhan ve Harmancık bundan faylandırılırken, Orhaneli kapsam dışı bırakıldı.İktidar partisi Bursa milletvekilleri, ‘yenil yılda parametreler değişecek ve Orhaneli de kapsama girecek’ açıklaması yapsa da ilçede karara tepki sürüyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazdı…

Aslan’dan,‘Orhaneli’yi öksüz bıraktılar’ tepkisi

Dün Olay Medya’yı ziyaret eden İYİ Parti Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Aslan bu konuda iktidar partisi il ve ilçe yöneticilerini suçluyor.

Başkan Yardımcısı Veyis Sevinç ve İlçe Sekreteri Halil İbrahim Özkan ile ziyaretimize gelen Aslan, “Kalkınmada öncelikli yöre statüsü dışında bırakılarak Orhaneli öksüz kaldı. Bunda iktidar partisinin il ve ilçe yöneticilerinin başarısızlığı söz konusu. Sayın Bakan Hakan Çavuşoğlu ilçe kongresinde bu durumu 2021’de yeniden değerlendireceklerini söyledi. Oysa hata ettik, derhal alıyoruz demeliydi. Son derece talihsiz bir açıklama bu diye konuştu.

Aslan, yörenin en büyük beklentilerinden biri haline gelen yol ve tünel çalışmalarına da değindi.

Orhaneli yolunda ve tüneldeki çalışmaların 2023’te biteceğine inanmadığını vurgulayan Aslan şöyle devam etti:

İhsan Aydın’ın yazısının devamı için tıklayın…

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X