Avrupa’da Türk gecesi! Maçlar saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçlarını bugün oynayacak…

Avrupa’da Türk gecesi! Maçlar saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında bugün Slovenya temsilcisi Maribor’u ağırlayacak. Ülker Stadı’nda yapılacak maç saat 21.00’de başlayacak. Müsabakada İngiliz hakem Robert Jones düdük çalacak. Jones’un yardımcılıklarını Ian Hussin ile Wade Smith yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Thomas Bramall olacak. Sarı Lacivertliler, taraftarının önünde farklı kazanarak ikinci maç için avantaj sağlama peşinde olacak.

21.00/ S SPORT PLUS

Beşiktaş Bakü deplasmanında

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş, bugün deplasmanda Azerbaycan temsilcisi Neftçi’ye konuk olacak.Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Neftçi Arena’da TSİ 20.00’de oynanacak müsabakada, İsviçreli hakem Lukas Fahndrich’in yönetecek. Kartal, zorlu deplasmanda avantajlı bir skor alarak, İstanbul’daki maç öncesinde moral depolamak istiyor. Beşiktaş’ta kırmızı kart cezalısı Arthur Masuaku ile sakatlıklarını atlatmasına rağmen henüz hazır olmayan Rachid Ghezzal ile Cenk Tosun, takımdaki yerlerini alamayacak.

20.00/ S SPORT PLUS

Adana Demir’in konuğu Osijek

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Yukatel Adana Demirspor, bugün Hırvatistan temsilcisi Osijek’i konuk edecek. Yeni Adana Stadı’nda saat 21.00’de oynanacak karşılaşmayı Gürcistan Futbol Federasyonu’ndan hakem Goga Kikacheishvili yönetecek. Kikacheishvili’nin yardımcılıklarını David Akhvlediani ve Davit Gabisonia üstelenecek. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında tur atlamayı başaran Akdeniz ekibi, Hırvatistan ekibi karşısında taraftarının da desteğiyle kazanmanın ve avantajı cebine koymanın hesaplarını yapıyor.

21.00/ TV8,5

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X