Aydın’dan Gemlik çıkarması

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Gemlik’te gerçekleştirdiği programda; Muhtarlar Derneği, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi ile Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aydın’dan Gemlik çıkarması

Gemlik Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Kampüsü’nü ve Halk Market projesini de inceleyen Aydın’a; Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Gemlik Belediyesi’nin Halk Market Projesini çok beğenen Aydın, “Gemlik’te ihtiyaç sahiplerinin kendilerine verilen kartla gelip rahatça alışverişlerini yapabilecekleri Halk Market gibi anlamlı bir projeye imza atan başkanımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Kamuoyunun gündeminde olan tren projesine değinen Aydın, “Gemlik bölgesine hızlı tren değil, yük treni projesi var. Bu projede ödenek sıkıntısından dolayı bir gecikme mevcut. Bölgemizi ilgilendiren tren projesinin tamamen iptali söz konusu değil” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X