‘Baba 10 yaşında, anne 13 yaşında’ iddiasında flaş gelişme

Rusya’da 10 yaşında bir baba ve 13 yaşında bir anne adayının haberi dünyada büyük yankı uyandırmıştı! Ancak bu iddiaların ardından baba adayını inceleyen doktorun açıklaması hikayenin seyrini değiştireceğe benziyor.

‘Baba 10 yaşında, anne 13 yaşında’ iddiasında flaş gelişme

Daily Star’ın haberine göre olay Rusya’nın Krasnoyarsk bölgesinde yaşandı. 7 haftalık hamile olduğu belirtilen kişi henüz 13 yaşında bir çocuk. Baba ise ondan 3 yaş daha küçük, 10 yaşındaydı!

Ancak baba adayını inceleyen doktor 10 yaşındaki çocuğun vücudunun sperm üretmek için henüz çok küçük olduğunu açıkladı.

Ebevynlerinin izin verdiği 10 ve 13 yaşındaki, Ivan ve Darya isimli iki çocuk bir TV programına katıldı. Ancak çocukların yüzlerinin programda görünmesi dahi Rusya’yı karıştırmaya yetti.

10 yaşındaki oğlanın ailesi çocuğun fiziksel olarak incelenmesine izin verince olayın sır perdesi aralanmaya başladı.

Doktor canlı yayında “Laboratuvar sonuçlarını 3 kez inceledik bir hata olamaz. Ivan’ın baba olması mümkün değil” dedi.

“Herhangi bir sperm hücresi yok. O bir çocuk” diyen doktor ‘vücudunda testesteron bile yok’ dedi.

Anne adayı çocuğun 7. sınıfa baba adayının ise henüz ilkokul 4’e gittiği kaydedilirken aile çocuğun doğmasından yana.

Çocuk anne adayının ailesi ise ailelerine yeni bir fert katılacak olmasından dolayı heyecanlı olduklarını belirtiyor.

Ancak skandallar bununla da sınırlı değil! Çocuk anne adayının annesi ileri derece kanser hastası ve halihazırda 3 çocuğu var. Kızının doğum yapmasının ardından çocuklara kimin bakacağı büyük bir tartışma konusu. Aileye ise çocuğun doğumunu destekledikleri için kamu davası açılmış durumda.

Yerel medya ise çocuk anne adayına karşı pek de insaflı davranmadı. Zira çocuk anne adayının zor bir ergenlik geçirdiği, okulu astığı başarısız bir öğrenci olduğu ve holiganlık yaptığı sıkça vurgulanıyor.

Başka bir iddia ise bebeğin babasının 10 yaşındaki oğlan olmadığı yönünde. Kızın başka erkeklerle de cinsel birliktelik yaşadığı belirtiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X