Bahçeli’den şirketlere çağrı…

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, ”Cumhur İttifakı Türkiye’yi kem gözlerden, karanlık emellerden fedakarca koruyacak, geleceği inşa edecektir” dedi. Enflasyonla mücadelede gönül birliğine gidilmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, ”Şirketlerimizin, kurumlarımızın temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır” şeklinde konuştu.

Bahçeli’den şirketlere çağrı…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

MHP lideri Bahçeli, şirketlere seslenerek, temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 2-5 aralığında indirim yapılması çağrısında bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

”Cumhurun kaderi Cumhuriyet’in kaderidir. Cumhur İttifakı,

Türkiye’yi kem gözlerden, karanlık emellerden fedakarca koruyacak, geleceği inşa edecektir. Türkiye’nin çıkmaz sokağa girmesini isteyen çevreler var. Geleceğin mimarı Cumhur İttifakı’dır.

Merkez Bankası rezervlerinin eridiği yalanına bel bağlayan zillet ittifakı 128 milyar dolar nerede sorusunu soracaklarına adamlıklarının nerede olduğunu açıklamak mecburiyetindedir.

Ekonomi, rakam ve grafikten çok daha öte bir alandır. Ekonomide yeni bir hikayeye ihtiyaç vardır. Ne ekonomi eski ekonomidir, ne dünya eski dünyadır. Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları vardır ve bellidir ancak hiçbiri çözümsüz görülmemelidir.

Enflasyonla mücadelede gönül birliğine gitmeliyiz. Temelsiz fiyat artışlarının frenlenmesi, hayat pahalılığının engellenmesi hususunda herkesin yapacağı fedakarlıklar vardır. Firmalarımızın, şirketlerimizin, kurumlarımızın temel ihtiyaçları fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır.

Erken seçim yoktur. Hemen seçim yoktur haydi seçim yoktur derhal seçim yoktur. Bu tavizsiz karar ve irade beyanına sevsen de sevmesen de alışman tavsiyemdir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X