Bakan Kasapoğlu duyurdu! 35 milyon lira destek çağrısı başvuruları başladı

Bakan Kasapoğlu, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında STK’ların projelerine, 35 milyon lira destek çağrısına başvuruların başladığını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu duyurdu! 35 milyon lira destek çağrısı başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde, “Gönüllülük”, “Kişisel Gelişim”, “Fiziksel Aktivite, Egzersiz ve Spor”, “Kitap Kahve Projeleri”, “Kültür ve Sanat”, “Yenilikçi Fikirler”, “Çevre” ve “Hayvanların Korunması” alanlarında sivil toplum kuruluşlarının projelerine 35 milyon TL destek verecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini gerçeğe çevirmek, çalışmalarına destek olmak ve gönüllülük çalışmalarını yaygınlaştırmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkladığı Sürekli Kişisel Gelişim Programı kapsamında hazırladığı proje destek çağrısına bu yıl rekor bir rakamla çıkıyor. Bakanlık, sivil toplum kuruluşlarının sekiz kategoride sunacağı projelere toplam 35 milyon TL destek sağlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, proje destek çağrısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gençler bizim en büyük gücümüz. Yarınlara olan yürüyüşümüzde, güçlü Türkiye iddiamızda en büyük umudumuz. O yüzden gençlerimizin yarınlara daha donanımlı, daha güçlü hazırlanmaları ve girişimci gençler olarak yetişmeleri adına her türlü desteği sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Gençlerimize dokunmaya ve destek olmaya, ‘Genç Fırsat’ da diyebileceğimiz bu projemizle hız kesmeden devam ediyoruz’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X