BAL-GÖÇ adayı Özlem’den kongre tarihine tepki…

BAL-GÖÇ Genel Başkan Adayı Kader Özlem, kayyumun seçim tarihi olarak 3 Temmuz’u belirlemesini eleştirdi.

BAL-GÖÇ adayı Özlem’den kongre tarihine tepki…

Yaz dönemi olmasından dolayı, memleketinde ya da yazlığında olan üyelerin kongreye katılamayacağını belirten Özlem, “Bu nedenle belirlenen tarihte Genel Kurul’a düşük katılım olacaktır. O nedenle seçilecek olan Genel Başkan’ın ve yönetiminin de meşruiyetine zarar verme potansiyelindedir. Ayrıa, 30 Haziran’da Kayyum Heyeti’nin görevden alınmasıyla ilgili davanın görüleceği bilinmesine rağmen alınmış olan bu Genel Kurul tarihi yeni tartışmaları beraberinde getirmiştir” dedi. Yaz döneminde kongre yapılmasının uygun olmayacağına dair kayyum heyetine daha önce görüş belirttiklerini vurgulayan Özlem, “Eylül ayını belirtmemize rağmen adeta yangından mal kaçırırcasına 3 Temmuz tarihinin belirlenmesi daha önce kurgulanmış ve provası yapılmış bir tiyatro oyununu işaret etmektedir. Bu durum Kayyum’un, camiamızın teamüllerine aykırı, hakkaniyetten uzak ve taraflı iş gördüklerinin kanıtıdır” dedi.

“MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”…
Özlem şunları söyledi: “BAL-GÖÇ’te Yenilik ve Değişim Hareketi olarak, kapalı kapılar ardında kurgulanan bu oyunlara karşı en iyi cevabı, sahada hemşerilerimizle bir arada olarak vereceğiz. Yıpranmamış ve tertemiz yüzlerle yepyeni bir camia kurgusu içerisinde gücünü geçmişinden alan, siyaset üstü, kapsayıcı, gençleşen, proje üreten ve çağın gereklerine uygun bir BAL-GÖÇ’ü inşa etme hedefimiz doğrultusunda, hiçbir boyunduruğu kabul etmeyen, her türlü usulsüzlüğe, art niyetli eylemlere, hilelere, ayak oyunlarına karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X