BAL-GÖÇ’ten Çavuşoğlu’na ziyaret

Balkan Türkleri Dernekleri, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) binasında ziyaret ettiler.

BAL-GÖÇ’ten Çavuşoğlu’na ziyaret

Çeşitli illerden, 8 farklı federasyonun katılımı ile gerçekleşen ziyarette, Gümülcine doğumlu olan Hakan Çavuşoğlu’nun Başbakan Yardımcılığı görevine getirilmesinin camia içerisinde büyük bir coşkuyla karşılandığı dile getirildi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden ve milletvekilliği döneminde Balkan Türkleri’nin desteğini hep arkasında hissettiğini belirten Çavuşoğlu, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun desteği ile sağlık, istisnai vatandaşlık ve uzun süreli oturum gibi bazı sorunlarda ciddi gelişmeler sağlanmıştı. Bu sorunların çözümüne yönelik desteklerim devam edecek” dedi.

BGF ve BAL-GÖÇ Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan ise Hakan Çavuşoğlu’nun dernek kültüründen geldiğini, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nde başkanlık yaptığını ve zaten sorunlara hakim olduğunu belirterek, gerçekleşen bir çok projede fazlasıyla emeğinin olduğunu vurguladı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X