BAL’da Bursa dayanışması! Pablo Martin Batalla en yakın rakibine fark attı…

Balıkesir deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen Nilüfer Belediye FK liderliğini perçinledi. Doğugücü FK’nin Yalova Yeşilova ile 1-1, Görükle İpekspor’un ise Burhaniye Belediye ile golsüz berabere kalması Pablo Batalla yönetiminde 3.Lig’e koşan Nilüfer’e yaradı.

BAL’da Bursa dayanışması! Pablo Martin Batalla en yakın rakibine fark attı…

Erdal AKÇAY

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 15. hafta geride kalırken, Bursa takımları 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Ali Hikmet Paşa Stadyumu’ndaki karşılaşmada 52’de Kemal Ata, 76’da Barış Bakça ve 78’de Fatih Aydın’ın golleriyle 3-0 öne geçen Bursa ekibi, uzatma dakikalarında Yunus Emre’nin golüne engel olamasa da 3-1’lik galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Puanını 40’a yükselten Pablo Martin Batalla yönetimindeki Nilüfer Belediye FSK en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Görükle İpekspor

NİLÜFER’E ÇALIŞTILAR

İnegöl Doğugücü FK evinde konuk ettiği grup ikincisi Yalova Yeşilova ile 1-1 berabere kalarak puanını 21’e yükseltti. Görükle İpekspor da üçüncü sıradaki Burhaniye Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 11. puanına ulaştı.

Mustafakemalpaşaspor Belediye

Doğugücü FK ve Görükle İpek’in aldığı iki beraberlik ise Nilüfer Belediye FK’nın 3.Lig yolunda önemli bir avantaj sağlamasına yaradı. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Mustafakemalpaşaspor Belediye ise Altınova Belediyespor’u deplasmanda 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup ederek 24 puanla çıkışını sürdürdü.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X