Başkan Bozbey’den transfer tahtası mesajı

Merakla beklenen ve Bursaspor’un geleceğiyle ilgili önemli bilgilerin verildiği Bursaspor Divan Kurulu toplantısı yapıldı.

Başkan Bozbey’den transfer tahtası mesajı

Emre KURTBAY

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Başkanı Sinan Bür ve yönetim kurulu üyeleri ile eski başkanlardan Erkan Kamat ve Ömer Furkan Banaz, Bursaspor Basketbol Başkanı Sezer Sezgin, Karacabey Belediyespor Başkanı Ekrem Senal ve Divan Kurulu üyeleri katıldı. Geniş katılımlı toplantıda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, transfer tahtasının açılmasının önemli olduğunu ancak sürdürülebilir yapı ve sistem oluşturulması gerektiğini söyledi.

Bozbey, “Bugünden itibaren dünü düşünmeyen bir Bursaspor oluşturacağız. Bursa’yı uluslararası platformlarda Bursaspor markasıyla temsil etmek istiyoruz. Ve biz bu işte varız. Ama sadece bizim olmamız yeterli değil. Bir sistem geliştirmemiz lazım. Yapılanların yanlış olduğunu gördük. Yeni bir sistem ve kurguyla Bursaspor’u ayağa kaldırmamız lazım. Bunu yapacak birikimli insanlarımız çok. İş dünyası biraz mesafeli bakıyor. Neden? Çünkü güven duymuyor. Onların da güvenini oluşturacağımız bir sistemin Bursaspor’da kurulması lazım. Ben önce sistem olarak bakıyorum. Bugün burada nasıl bir sistemle yol alalımı tartışmamız lazım. Öneriler mutlaka vardır. Ama yine sistemsiz bir şekilde devam edilirse, bu defa hangi yönetici gelirse gelsin başarının olma ihtimali yok. Bir sistem üzerinde tartışmamız lazım.

Tahta açılabilir arkadaşlar. Fakat sürdürebilir olması şart. Yani bu sene açtınız, seneye aynı durumlar ortaya çıkarsa ne yapacaksınız? Alacaklılar var. Onlardan rica mı ederiz, ikna mı ederiz? Eski yöneticilerimiz bağış mı yapar? Destek mi verir? Bilmiyorum. Ama destek vermeliler. Size bir hikaye anlatayım. 16-17 sene önce bir takımın başkanı 90-100 milyon TL para harcamış. Ben de çok para harcadınız dedim. Oranın CEO’suna sordum. Onlar da 160 milyon TL’lik reklam yaptık, bunu 90’a çözdük dedi. Ve bunu da hibe ettik dedi. Bursaspor’da bu durumda. Bursaspor’un marka değeri kullanarak reklamlarını yaptıklar. Artık onların da bir şeyler yapması gerekiyor. Örnek verdim size 16 sene önce 90 milyon TL’lik hibeden bahsediyorum. İşte Bursaspor da böyle bir marka aslında. Bunu da değerlendirmemiz lazım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X