Başkan Dündar’dan Işıklar’a iade-i ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen’e iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Dündar’dan Işıklar’a iade-i ziyaret

Askeri Lise Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen tarafından karşılanan Başkan Dündar, okul vaziyet planını gösteren maketi inceleyerek Özgen’den bilgi aldı. Daha sonra şeref defterini imzalayan Başkan Dündar’a, Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Kurmay Albay Özgen tarafından uçak maketi hediye edildi. Daha sonra komutanlık makamına geçen Dündar ve Özgen bir süre baş başa görüştü.

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Dündar, “Komutanımız, göreve başlamasının ardından bizi ziyaret etmişti. Ben de kendisine iadeyi ziyaret gerçekleştirdim. Bildiğiniz gibi Işıklar Askeri Hava Lisesi Türkiye’nin en seçkin askeri okullarından bir tanesi. Bize gösterdikleri konukseverlik için kendilerine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Osmangazi Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi

Işıklar Askeri Hava Lisesi komutan Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen’de, Başkan Dündar’ın ziyaretinden son derece mutlu olduklarını ifade ederek, Dündar’a verdiği destekler için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X