Başkan Işık, minik Ecrin’in büyük başarısını kutladı

Spor Kenti Gürsu’yu oluşturmak hedefiyle, Gürsu’ya birçok spor tesisi kazandırmaya yönelik önemli çalışmalar yapan Gürsu Belediyesi, genç sporcuların başarılarını da destekliyor.

Başkan Işık, minik Ecrin’in büyük başarısını kutladı

Türkiye Kyokushin Stil Şampiyonası 1.si Gürsulu Ecrin Bayram, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı makamında ziyaret ederek başarısının mutluluğunu Başkan Işık’la paylaştı.

“Gürsu’muzun her alanda çağdaş kimlikle gelişimini sağlamak amacıyla, ilçemizi tüm branşlarda spor yapma imkanı sunan tesislerle donattık” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemize kazandırdığımız spor tesislerinde eğitim alan, antrenman yapan sporcularımızın, branşlarında elde ettikleri başarılar bizler için en büyük motivasyon kaynağı. Sporcularımız bu başarıları elde ettikçe bizler onlar için daha nasıl iyi olanaklar sunarız diye proje ve hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Onların başarıları, bizlerin Gürsu’muzun gelişimi için ortaya koyduğumuz hizmetlerin meyvesi oluyor. Ecrin kızımız gibi tüm sporcularımızın büyük başarılara imza atmalarını sağlamaya yönelik desteklerimizi mutlulukla sürdüreceğiz.” dedi.

Annesiyle birlikte Başkan Işık’a teşekkür ziyaretinde bulunan Şampiyon Ecrin’in hayallerini ve beklentilerini dinleyen Başkan Işık, başarılarının devamını temenni ederek Ecrin’i tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X