Başkan Mestan umutlu konuştu; Taraftarımız şüphe etmesin…

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, “Taraftarımızın şüphesi olması rövanştan mutlu ayrılan biz olacağız” dedi

Başkan Mestan umutlu konuştu; Taraftarımız şüphe etmesin…

TFF 1. Lig play-off yarıfinal ilk maçında Adana Demirspor’u ağırlayan ve rakibiyle yenişemeyen Bursaspor’da camia mücadelede kaçan fırsatlara yanarken, rövanşta final için yeterli skorun alınacağından emin.

Zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirten Başkan Mesut Mestan, “İyi mücadele ettik. Ancak bunu skora yansıtamadık. İki takıma da yakışır bir mücadele oldu. Biz daha fazla gol pozisyonu bulduk. Tek eksiğimiz goldü, atsak çok farklı bir sonuçla karşı karşıya olabilirdik. İnşallah Adana’daki maçı da iyi atlatıp Süper Lig hedefi doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

EN İYİSİNİ YAPACAKLAR
Bursa’da centilmence bir müsabakanın olduğunun altını çizen Başkan Mestan, “Aynısını Adana Demirspor’un yapacağına inancım tamdır. Finali istiyoruz, camiamız istiyor. Futbolcularımız ilk maçta ellerinden geleni yaptı, rövanşta da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Bunun devamını Adana’da getirip finale yükselmek istiyoruz. Taraftarlarımızın hiç şüphesi olmasın, rövanştan mutlu ayrılan taraf biz olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X