Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Başkan Özdemir’den amatör spor kulüplerine destek sözü

Nilüfer’deki amatör spor kulüp temsilcileriyle bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Amatör spor kulüplerimize bütçemizin el verdiği oranda destek vermeye çalışıyoruz. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Nilüfer’deki amatör spor kulüp temsilcileriyle bir araya gelen Nilüfer Belediye

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer’de futbol, voleybol, hentbol gibi farklı branşlarda faaliyet gösteren spor kulüplerinin temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi.

Programa Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Çetin Yıldız, Nilüfer Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Güler, Nilüfer Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediyespor Kulübü ile sporu bir yaşam kültürü olarak ele aldıklarını ve buna yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Nilüfer’in sporcu kenti olduğunu dile getiren Başkan Şadi Özdemir, “Nilüfer’deki amatör spor kulüplerimize bütçemizin el verdiği oranda destek vermeye çalışıyoruz. Hem maddi destek hem malzeme desteği veriyoruz” dedi.

amator kulupler iftar 3

Amatör kulüplerin, sporun daha geniş çevrelerce yapılmasını sağladığını belirten Başkan Şadi Özdemir, “Çocuklarımızın sağlıklı, güvenli spor yaptırarak hem disiplin öğretiyorsunuz hem hayata hazırlıyorsunuz. Biz de bunun bilincinde olarak yanınızda olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Nilüfer Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Güler ise Nilüfer Belediyesi’ne destekleri için teşekkür etti.

amator kulupler iftar 1

amator kulupler iftar 5

amator kulupler iftar 4


Avatar Seç KAPAT
Dünya Kupası'nda turnuvalar geçiyor ama bazı gelenekler renklenerek devam ediyor.
Sıradaki Haber Dünya Kupası’nda moda yine değişmedi: İkonik saç akımına milliler de katıldı