Başkan Tanır, Zabıta Teşkilatını ziyaret etti

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Belediye Başkanı Tanır, “Zabıta ekiplerimiz ile birlikte ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru için, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Tanır, Zabıta Teşkilatını ziyaret etti

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 1-7 Eylül tarihleri Zabıta Haftası’nı da içine alan Zabıta Teşkilatı’nın 195. kuruluş yıl dönümünde Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personele çiçek hediye etti.

Zabıta Müdürlüğü’nde görevli her bir personelin, ailenin bir parçası olduğunu belirten Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ”Zabıta Müdürlüğümüz, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre kanunların ve yönetmeliklerin belirlediği yetki çerçevesinde görevini layıkıyla yapmaktadır.

Belediyemizin hemşehrilerimize görünen yüzü olarak da tabir edebileceğimiz Zabıtalarımız, vatandaşlarımız ile aramızda köprü görevi görüyor. Zabıtalarımız, daha da huzurlu bir Kestel için gece gündüz görevlerini sürdürüyor. Günlük nüfusun 150-200 bin kişiye yükseldiği ilçemizde, özveriyle çalışan Zabıta Müdürlüğü personellerimize teşekkür ediyor, Zabıta haftalarını kutluyorum’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X