Başsavcılıktan Pınar Gültekin davası açıklaması…

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’ya verilen 23 yıl hapis cezası tartışma yarattı. Mahkemenin sanığa uyguladığı haksız tahrik indirimi tepki topladı. Ceza kesinleşirse, katil 14,5 yıl sonra serbest kalacak. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Metin Avcı’ya verilen ceza ile kardeşinin beraat kararlarının istinafa taşınacağını açıkladı.

Başsavcılıktan Pınar Gültekin davası açıklaması…

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’ya verilen 23 yıl hapis cezası tartışma yarattı.

Mahkemenin sanığa uyguladığı haksız tahrik indirimi tepki topladı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32) ”canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme” suçundan yargılandığı davada aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıla düşürülmesi ve kardeşi Mert Avcı’nın beraat kararlarının istinaf mahkemesine taşınacağını açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X