Batı Trakyalılar bayramlaştı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi üyeleri, geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Batı Trakyalılar bayramlaştı

Mimar Sinan Cafe’de gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse “Bayramların özü itibariyle birliğimize, kardeşliğimize ve paylaşmaya vesile olması gerekmektedir. Rabbim bu bayrama da bizleri ulaştırmasından dolayı şükrediyorum. Bu bayramı huzur içinde geçirebilmemize vesile olan 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum” dedi.

Birçok sıkıntıyı millet olarak bertaraf etmenin ardından bayramı görebildiklerini dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, “Gündemin ağırlığı ve ülkemizin içinden geçmekte olduğu süreç bizim bayramlarımızı geleneklerimizi unutmamıza sebep olmayacaktır. Güçlüyüz daha da güçlü olacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasına Batı Trakyalıların bayramını kutlayarak başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “15 Temmuz sürecinde yönü Türkiye’ye dönük olan insanların tekrar bir araya gelmesine ve kenetlenmesine vesile olmuştur” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X