Batı Trakyalılar bayramlaştı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi üyeleri, geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Batı Trakyalılar bayramlaştı

Programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, “Batı Trakya’dan ve Balkanlardan gelen vatandaşlarımız çok önemli sorumluluklar üstleniyor. Şahsımız için değil de Batı Trakya’da Balkanlarda daha iyi nasıl bayramı yaşatırız bunu düşünmeliyiz. Sevgimizi ve kardeşliğimizi paylaşarak nasıl gönül köprüsünü kurabiliriz bunu gerçekleştirmeliyiz. Güçlü birlikteliğimizden rahatsız olanlar var ama biz iftar ve sahur sofralarında bayramlaşma programlarında büyük bir millet olmanın ve birlikte daha güzel bayramlar yaşamanın inancıyla bir araya geldik” şeklinde konuştu.

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ise “Ülke olarak inşallah huzurlu bir ortamı en yakın zamanda yakalarız. Her bayram olduğu gibi bu bayramda bizleri onurlandıran değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X