Bayern Münih 3. Lig ekibine elendi

Temsilcimiz Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan Bayern Münih, Almanya Kupası 2. turunda deplasmanda 3. Lig ekibi Saarbrücken’e 2-1 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Bayern Münih 3. Lig ekibine elendi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Almanya Kupası’nın ikinci turunda 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken’e 2-1 yenilerek elendi.

Galatasaray ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta yer alan Bayern Münih, Almanya Kupası’nın ikinci turunda Ludwigspark Stadı’nda Saarbrücken’e konuk oldu.

Bayern Münih’in 16. dakikada Thomas Müller’in attığı golle 1-0 öne geçtiği maçta, Saarbrücken bu gole 45+1. dakikada Patrick Sontheimer ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarıda etkili savunma ile Bayern Münih’e geçit vermeyen Saarbrücken, 90+6. dakikada Marcel Gaus ile bulduğu golle müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

Böylelikle Bundesliga şampiyonu Bayern Münih Almanya Kupası’ndan elendi, Saarbrücken ise 3. tura yükseldi.

Bu sonuçla Bayern Münih, 23 yıl sonra ilk kez Almanya Kupası’na 2. turda veda etti.

De Ligt sakatlandı

Bu arada Bayern Münih’in Hollandalı savunmacısı Matthijs de Ligt, maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Karşılaşmada dizinden sakatlanan Matthijs de Ligt’in yerine Konrad Laimer görev yaptı.

Dortmund turladı, Ozan Kabak, kırmızı kart gördü

Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund ise Almanya Kupası’nda 3. tura yükseldi. Hoffenheim’ı ağırlayan sarı-siyahlılar, Marco Reus’un golüyle rakibi 1-0 yenerek tur biletini kaptı.

Konuk ekipte milli oyuncu Ozan Kabak, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X