Bayramda barıştılar

Aşk hikayeleri 25 yıl öncesine dayanan nişanlısı Faruk Salman’la ilişkilerini geçtiğimiz günlerde noktalayan Deniz Seki, bayramda barıştıklarını söyledi.

Bayramda barıştılar

İŞ YOĞUNLUĞUNDAN AYRILMIŞLARDI

Evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Faruk Salman’la ayrılarak sevenlerini şaşırtan Deniz Seki, önceki akşam sahne aldığı Kıbrıs’ta barıştıkları müjdesini verdi. Seki, ayrılık nedenini ‘Sevgimizden yana bir şüphemiz yok ama benim iş yoğunluğum onun bu yoğunluğa alışamaması dengeyi bulamadık maalesef. Yoksa başka hiç bir şey yok bu ömürlük baktığım ilişkiyi bitirecek’ sözleriyle açıklamıştı.

ÇOK ÖZLEMİŞ, HASRET KALMIŞIM

Cezaevinde geçirdiği süre zarfında bayramları kutlamayı çok özlediğini belirten Deniz Seki, ‘Bayramları çok özlemişim, Hasret kalmışım’ dedi. Öte yandan Faruk Salman’la barıştıklarını müjdeleyen Seki, ‘Bayramda küsler barışır. Biz birbirimize çok emek verdik, çok mutluyuz’ dedi. Çok yakında yeni albümünün çıkacağını hatırlatan Seki, İskender Paydaş’la keyifli şarkılar hazırladıklarını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X