‘Bayramlar birlik ve beraberliği güçlendiriyor’

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

‘Bayramlar birlik ve beraberliği güçlendiriyor’

Şahin, mesajında toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan bayramların, insanlar arasındaki sevgi, saygı, kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ve toplumdaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olduğuna vurgu yaptı.

Milletvekili Şahin şunları  söyledi:

 

“İslam âleminin Mübarek Kurban Bayramını, en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir.

 

Toplumun tüm katmanlarında sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendiği bayramlarımızı en iyi biçimde değerlendirmeli, dargınlık ve kırgınlıkları unutmalıyız. Bayram günlerinin estirdiği rüzgârı arkamıza alarak, ayrım gözetmeksizin herkesin elinden tutmalı, küçüklere sevgimizi, büyüklere ise saygımızı en yoğun haliyle hissettirmeli ve beraberce yaşamalıyız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X