Bebe ve çocuk konfeksiyonu çalıştay hazırlığında

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO), bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü için gerçekleştirdiği Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (Ur-Ge) Projesi kapsamında verilen eğitimler, firmalara iş hayatında yeni ufuklar kazandırıyor.

Bebe ve çocuk konfeksiyonu çalıştay hazırlığında

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe üretim üssü olan Bursa’da firmaların ihracatını arttırmak, dünyaya açılmasını sağlamak için Ur-Ge projelerine büyük önem verdiklerini söyledi. 

Eğitim programlarının Ur-Ge Projesi’nin bir diğer ayağı olduğunu ifade eden Kuş, firmaların bu eğitimler sayesinde yararlı bilgiler edindiğini belirtti. Sektörün güçlenmesi için Uludağ Üniversitesi’nin de katkılarıyla bir çalıştay hazırlığında olduklarına dikkat çeken Kuş, “Eski klasik üretim modellerinin yerine artık firmalarımızın tasarım odaklı üretime daha fazla ağırlık vermesini istiyoruz. 

Bu yolda eğitim çok mühim bir unsur. Bu anlamda birbirinden kıymetli olan bu eğitim programlarının firmalara yeni ufuklar kazandırdığına inanıyorum” dedi.

ÖRNEK İŞBİRLİKLERİ

BEKSİAD Başkanı Halil Atalay ise, Bursa iş dünyasının BTSO öncülüğünde örnek işbirliklerine imza attığını dile getirdi. Atalay, “Ur-Ge Projeleri firmalarımız arasındaki işbirliği kültürünün oluşmasında büyük katkı sağladı. Firmalarımız kendi gücünün bir kez daha farkına vardı. Ur-Ge projelerine yoğun katılım gösteren firmalarımızın memnuniyeti bizleri oldukça memnun ediyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X