Bebek arabasını yola düşmekten son anda kurtardı

Ankara’da, annesinin kaldırımda içinde çocuğu ile birlikte bıraktığı bebek arabası birden hareket etti. Bebek arabasının yola düşmesini ise eczane çalışanı engelledi.

Bebek arabasını yola düşmekten son anda kurtardı

Ankara’nın Sincan ilçesinde 2 çocuğuyla hastaneden çıkan kadın, çocuklarından birinin içinde olduğu bebek arabasını kaldırımda bırakarak eczaneye girdi.

Kısa süre sonra bebek arabası hareket etti. Bebek arabasını, kaldırımdan düşmek üzereyken eczanede çalışan Serdar Kılıç tuttu.

“Büyük bir düşmeden kurtardım kendisini”

Bebek arabasının hareket etmesi ve Serdar Kılıç’ın koşup son anda yola düşmeden bebeği yakalaması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Eczanenin önündeki kartonları topladığı sırada durumu fark ettiğini söyleyen Kılıç, “O esnada arkamdan bir şeyin geldiğini hissettim ve dönüp baktığımda bebek arabası olduğu gördüm. Elimdeki kartonları atarak bir anlık refleksle arabayı tuttum. Büyük bir düşmeden kurtardım kendisini, çok kötü olabilirdi” dedi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X