Belediyelere hizmet içi eğitim semineri

Bursa Belediyeler Birliği’nin Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenen hizmet içi eğitim semineri Antalya’da gerçekleştirildi.

Belediyelere hizmet içi eğitim semineri

Hizmet içi eğitim seminerine Bursa Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerin başkanları, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve bürokratlar ile belediye personelleri katıldı. 

4 gün süren seminerde Stratejik Planlama Uzmanı Eğitim Gurusu Dr. Ala El Circevi ‘Motivasyon, Liderlik ve Aile İçi İletişim’ konularında katılımcılara bilgiler verirken, bir diğer konuşmacı İçişleri Bakanlığı Kontrolörler Kurulu ve Sayıştay 4. Daire eski Başkanı Abdurrahman Acar da, “Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Görev Yetki ve Sorumlulukları Komisyonların Çalışma Usulü ve esasları, Kanunlar ve Mevzuatta Yapılan Son Değişiklikler’ konularında anlatımlarda bulundu. 

Seminerin açılış konuşmasını yapan Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Düzenlemiş olduğumuz bu eğitim toplantılarda belediye çalışanları arasında etkileşim, bilgi ve tecrübe paylaşımına olanak sağlarken, bazı toplantılarımızda da Türkiye ve dünya gündemini ele alıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X