Beşinci Mevsimde Karne Heyecanı Yaşandı

İnegöl Belediyesi’nin sosyal belediyecilik adına hayat geçirdiği örnek projelerden biri olan Beşinci Mevsim Kreşinde karne heyecanı yaşandı. 45 öğrenci, karnelerini Belediye Başkanı Alper Taban’dan aldı.

Beşinci Mevsimde Karne Heyecanı Yaşandı

2017-2018 eğitim öğretim yılıyla birlikte hizmete giren ve çocukların geleceğe hazırlanmaları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlanması anlamında birçok etkinliğe imza atan Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, bugün karne heyecanını yaşadı.

Şehit ve gazi ailelerinin birinci derece yakınlarının çocukları, dar gelirli ailelerin çocukları, yetim-öksüz çocuklar ve belediye personeli çocuklarının eğitim gördüğü Beşinci Mevsim Kreşinde düzenlenen karne dağıtımına Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ve AK Partili meclis üyeleri ile veliler katıldı. Yarıyıl eğitimlerini tamamlayan 45 öğrenciye karnelerinin verildiği programda, karnelerini alan minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Karne töreni öncesi velilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün öğrencilerimizin karne heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Sabah ilk olarak Beşinci Mevsim kreşimize gelelim ve sizlerin mutluluğuna ortak olalım, bu heyecana biz de katkı sunalım istedik. Burada iyi bir organizasyonumuz var. Yine de buna rağmen gördüğünüz eksik ve aksaklar olursa mutlaka bizlerle paylaşmanızı istiyorum. Çünkü hayatta hiçbir şey yerinde durmuyor. Değişiyor, dönüşüyor. Bunlara ayak uydurmak lazım. Gerçekten çocuklarımıza, eğitime yatırım yapmamız gerektiğini biliyoruz. Bugün ve gelecekte onlar daha fazla söz sahibi olacaklar. Onun için onları en başından iyi yetiştirmenin heyecanı içerisinde bizler olacağız. Sizler de katkı ve destek verirseniz çok mutlu oluruz. Ben karne alacak tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Minik öğrencilerimiz de inşallah bu ara dönemde güzel vakit geçirirler, eğlenceli ve kaliteli vakit geçirip özleyerek kreşlerine geri gelirler” dedi.

Konuşma sonrası öğrencilere karneleri takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X