Beyaz’dan Acun’a olay cevap! ‘Ne derdin var da neyi anlatacaksın acaba?’

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalının sevilen programı ‘O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüne, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile jüri üyesi Beyazıt Öztürk arasındaki diyalog damga vurdu.

Beyaz’dan Acun’a olay cevap! ‘Ne derdin var da neyi anlatacaksın acaba?’

‘O Ses Türkiye’de sahneye çıkan Burcu Günsel isimli yarışmacı, konuşabildiği diller arasında İspanyolca olduğunu da söyledi.

Beyazıt Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya olay cevap!

Jüri üyesi Hadise’nin “Peki sen İspanyolca konuşabiliyor musun?” sorusuna Acun Ilıcalı’dan net bir cevap geldi.

Beyazıt Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya olay cevap!

Acun Ilıcalı, ‘Survivor’ yarışmasının çekildiği Dominik Cumhuriyeti’ndeki ekip nedeniyle derdini anlatacak kadar İspanyolca konuşabildiğini belirtti.

Beyazıt Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya olay cevap!

“ANLIYORLAR YA DA ANLIYORMUŞ GİBi YAPIYORLAR”
 
Başarılı televizyoncu, “Yaklaşık bin tane Dominikli ve Arjantinli ile birlikte olduğumuz için artık derdimi anlatabiliyorum. Onlar da beni anlıyorlar ya da anlıyormuş gibi yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

“SENİN DE DERDİN YOK İŞTE”
 
Acun Ilıcalı’nın bu sözünü duyan Beyazıt Öztürk, “Senin de derdin yok işte. Acun Bey derdini anlatacak. Ne derdin var da neyi anlatacaksın acaba?” diyerek espriyi patlattı.

“AYAKLARIM HEP KUM OLMUŞ”
 
Ünlü şovmen, “Ya uçağım çok havada kalıyor, bir türlü inmiyor. Ayaklarım hep kum olmuş. Ya yine çok sıcak. Adamda dertler hep böyle, ne derdi olacak?” sözleriyle herkesi kahkahaya boğdu.

Beyazıt Öztürk'ten Acun Ilıcalı'ya olay cevap!

“ADAMIN KANALI VAR”
 
Sempatik jüri üyesi, “Allah’tan Acun gibi anlayışı biri var da espri yapıyorum. Adamın güzelliğine bak; kombi alırsın evine, kombi fabrikasının sahibi eve gelip kombiyi takar mı? Adamın kanalı var, gelip program sunuyor burada. Daha ne olacak?” açıklaması ile Acun Ilıcalı’ya övgüler yağdırdı. 

Beyaz’ın güzel sözleri üzerine Acun Ilıcalı, “Teşekkür ederim” karşılığını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X