‘Biz de zarar gördük’

Nilüfer’de 5 yıl önce ‘Dentatürk’ adıyla hizmete açılan daha sonra ismi ‘Dentistanbul’ olarak değiştirilen özel diş hastanesiyle ilgili hukuki mücadele yeni gelişmeler yaşanıyor. Yakın bir zamana kadar hasta kabul eden kurumun kapısına son günlerde ‘Tadil

‘Biz de zarar gördük’

Dentistanbul diş hastanesi yetkilileri yaptıkları yazılı açıklamada ‘Dentatürk’ün kendilerini de mağdur ettiğini, bununla ilgili olarak hukuki mücadele başlattıklarını duyurdu. Açıklamada, ‘Sahibi bulunduğumuz Dentistanbul markasının sadece isim hakkı, Dentatürk tarafından kullanılmaktadır. Dentistanbul olarak, Bursa’daki hastanede yaşanan bu olumsuz sürecin hiç bir safhasında yer almadık’ denildi.

 

Dentatürk sahiplerinden kendilerinin de alacaklı olduklarını söyleyen Dentistanbul yetkilileri, şu görüşlere yer verdi:

‘Yaşanan gelişmelerin en büyük mağduru olmamıza rağmen, markamızın itibarı için mağdur edilen hastaların mağduriyetini gidermeye hazırız. Hizmet alan hastalar tarafımıza başvurmaları halinde, tedavi bedelinin peşin alınmasına rağmen, yarım kalan ya da başlanmayan tedavileri İstanbul’daki diğer hastanelerimizde ücretsiz olarak tamamlanacaktır’.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X