BKK “Eurodesk” toplantısında

Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından İstanbul’da düzenlenen Eurodesk 1. Ortak Akıl ve Değerlendirme Toplantısı’na Türkiye’nin çeşitli illerinden 50 temas noktası irtibat kişisi kat

BKK “Eurodesk” toplantısında

Eurodesk Yerel Temas Noktası olan Bursa Kent Konseyi adına Projeler ve Sivil Toplum Geliştirme Ofisi Sorumlusu Başak Saygı Şahin katıldı. Toplantı da 7 aylık faaliyetlerin değerlendirmeleri, süreçle ilgili sorun çözüm analizi atölye çalışmaları ile iyi uygulama örneklerinin sunumları yapıldı.

İyi uygulamalar atölyesinde Başak Saygı Şahin tarafından ‘Eurodesk Avrupa Ödülleri 2015′ kapsamında ‘Online Bilgilendirme Kampanyası’ dalında birincilik ödülüne layık görülen Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi’nin, BKK Engelliler Meclisi işbirliğiyle yürüttüğü ‘Engeller Eurodesk ile Aşılır’ projesi katılımcılarla paylaşıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X