Bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı: 3 ölü

Hatay’da taş ocağı işçilerini taşıyan kamyonetin yağış ve sis nedeniyle uçuruma devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı: 3 ölü

İskenderun ilçesi Karayılan Mahallesi Saylak Tepe mevkisinde, Amanos Dağları eteğindeki taş ocağında çalışan işçileri taşıyan kamyonet, aşırı yağış ve sis nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu uçuruma devrildi. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, sağlık, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

BÖLGEYE GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Sağlık ekipleri, araçtaki işçiler Faruk Halis (50), Bekir Pişkin (45) ve Vedat Kundakçı’nın (51) hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyonette ölen işçilerin çıkarılması için çalışmalar sürerken, jandarma ekipleri bölgeye giriş çıkışları kapattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X