Bozbey’den kaçak inşaat uyarısı

Nilüfer’deki muhtarlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim öncesi bazı mahallelerde kaçak yapılaşmanın arttığına dikkat çekerek muhtarların bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Bozbey’den kaçak inşaat uyarısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahalle muhtarlarıyla biraya gelerek hem projeleri anlattı hem de sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıda kent yöneticisi olarak her seçim döneminde kaçak yapıyla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Başkan Bozbey, muhtarların bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi. Bozbey, “Son zamanlarda seçimle birlikte maalesef mahallelerimizde kaçak inşaatla ilgili bir kıpırdanma başladı. Bunu doğru bulmuyoruz. Bunun önüne geçmenin yollarını hep birlikte bulmalıyız. Bunların önünü keserek kentin kirlenmesine karşı durmalıyız. Bu konuda muhtarlarımızın duyarlı olmasını arzu ediyoruz. Kent bizim kentimiz, mahalle bizim mahallemiz. Onun için bizim olan bölgelerimizi ve yaşam alanlarımı lütfen kirletmeyelim, kirletmeye de göz yummayalım” diyerek  muhtarlardan destek istedi. 

Başkan Bozbey, toplantıda  muhtarların başkanlık ettiği Mahalle Komiteleri’nin daha çok çalışması gerektiğini de söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X