Bu yarışmanın kaybedeni olmayacak

Uluslararası düzenlenen ve bu yıl Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen 5’inci Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması faaliyetleri hızlandı.

Bu yarışmanın kaybedeni olmayacak

İrfan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından Bursa organizasyonun tanıtımı yapılan Türkiye’nin en büyük sivil yarışmalarından olan 5’inci Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’na kayıtlar devam ediyor. ‘Yola çıkmak isteyene, yol açık’ mesajı ile her kesimden insanı davet eden ve Kur’an-ı Kerim Meâli konulu olan yarışmaya; Türkiye’nin 81 ili, KKTC ve online olarak bütün dünya genelinden ‘1 milyon katılım’ hedefleniyor. En doğru ve temel bilgileri içeren kitapların 8 milyar insanlık alemiyle buluşturulması amaçlanıyor. 8 farklı kategoride düzenlenen ve cezaevindeki mahkumların da katılabildiği yarışmanın A, B ve C kategorisi katılımcıları için çalışma kitabı hazırlandı. 48 adet Umre seyahati ödülü, ‘Dosta Yolculuk’ ödülü ve TL cinsinden para ödüllerinin yanı sıra, proje ortağı her ilin dağıtacağı ödüller ile Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nda kaybedenin olmayacağı belirtildi. Yapılan açıklamaya göre ufkayolculuk.com adresinde detayların yer aldığı ve başvuruların yapılabileceği yarışmanın A, B, C, D, E, F ve G kategorilerinin sınavları 26 Mart 2017 tarihinde H kategorisi ise 2 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X