Bülent Ersoy’un ‘birinci olamazsın’ dediği yarışmacı şampiyon oldu

Jüri üyeliğini Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo ve Armağan Çağlayan’ın üstlendiği Popstar 2018’in birincisi Ersoy’un “Seni birinci yaptırmam” dediği Salih Zülüfoğlu oldu.

Bülent Ersoy’un ‘birinci olamazsın’ dediği yarışmacı şampiyon oldu

10 haftadır izleyenleri Kanal D ekranına kilitleyen Popstar 2018 yarışmasında kazanan isimler belli oldu.

KAZANAN İSİMLER BELLİ OLDU

Yarışmada rakiplerini sergilediği performansla geride bırakan Edirneli Salih Zülüfoğlu, büyük ödül 50 bin liranın sahibi oldu. Batuhan Öztürk ikinci oldu.

JÜRİLERDEN TAM PUAN ALDI

Programın final gecesinde 2 şarkı seslendiren Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden 100 tam puan almayı başardı. Sonucun açıklanmasıyla sevinç gözyaşlarına boğulan Zülüfoğlu, sevincini ailesi ve 4 jüri üyeleriyle paylaştı.

popstar-yarismasinin-birincisi-salih-zulufoglu-10880779_4804_m.jpg

“BUNLAR HEP BENİM NUMARAM”

Geçtiğimiz haftalarda ‘Gençliğe Veda’ isimli eseri seslendiren yarışmacının performansını beğenmediğini belirten Bülent Ersoy, “Sahneye çıktığım eser olduğuna kadar ezberlemiş. Bunlar hep benim numaralarım. Benden yapıyor. Yapabilir. Bende Müzeyyen Hanımı taklit etmeye çalışırdım. Ne haddime. Olabilir bu son derece doğal. Ama bu kadar dinleyip de o eseri böyle okuduğunuz vakit ve bunu siz yaparsanız o zaman olmaz. Şapkaları değişiriz” demişti.

“BU TAVIRLA BİRİNCİ OLAMAZSINIZ, YAPTIRMAM”

Konuşmasının devamında sözlerini daha da sertleştiren Diva, “Öyle macun şarkılarda eyvallah. Tamam sesleri çok güzel basıyorsunuz. Sakın zannetmeyin ki bu işin finali belli. Ben oldum. Ben bu işi götüreceğim. Bayrak bende, sakın. Bu tavırla bayrak mayrak değil, asla alamazsınız. Ben sağ olduğum müddetçe, nefes aldığım müddetçe, bu tavırla siz birinci olamazsınız, yaptırmam” ifadelerini kullanmıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X