Bulgaristan’da Timsah yürüyüşü!

8 takımın katıldığı turnuvada mutlu sona ulaşan Bursaspor U12 takımı futbolcuları, şampiyonluğu timsah yürüyüşü yaparak kutladı.

Bulgaristan’da Timsah yürüyüşü!

Bursaspor U12 takımı, Bulgaristan’ın Rusçuk kentinde düzenlenen Northern Star turnuvasında Steaua Bükreş’i 2-0 geriye düştüğü ve normal süresi 2-2 sona eren maçta penaltı atışları sonucunda mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

A Grubu’nu 9 puanla lider bitiren yeşil beyazlılar, Bükreş’ten önce de Levski Sofya’yı 2-1, FC Dunav’ı ise 5-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

KUPAYI ALDILAR

8 takımın katıldığı organizasyonda mutlu sona ulaşan genç Timsahlar, final maçının ardından düzenlenen törenle kupasını alıp şampiyonluğun keyfini doyasıya yaşarken, timsah yürüyüşü yaparak sevincini ikiye katladı.

Bursaspor Amatör Branşlar ve Futbol Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Beyhan Çalışkan ile Futbol Okulları Koordinatörü Yılmaz Burul da yaşanan şampiyonluktan dolayı emeği geçen tüm antrenörleri ve genç sporcuları tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X