Burkay’a destek

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’a yaklaşan Oda ve Borsa seçimleri öncesinde destek geldi.

Burkay’a destek

Oda’yı ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Başkanı Ersan Özsoy, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk ve BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, Burkay’ın göreve devam etmesinden yana olduklarını iaçıkladı. DOSAB Başkanı Ersan Özsoy, “Bursa için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımız Burkay liderliğinde, Odamız 4 yıl boyunca büyük hizmetlere imza attı. Yeni seçim sürecinde de Burkay başkanlığındaki ekibin Bursa ve Türkiye ekonomisinin gelişimi için proje ve hizmet üretmeye devam etmesi önemli. Bu süreçte DOSAB olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses de, “Başkanımız İbrahim Burkay ve yönetim kurulunun performansı takdire şayan. Ekim ayı içerisinde planlanan seçimde İbrahim Başkanımızı ve ekibini bir kez daha aday olarak görmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU’

TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Osman Arslan, BTSO’nun öncülüğünde iş dünyasını heyecanlandıran çok önemli çalışmalara imza atıldığını vurgularken, DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk, ”BUTEKOM, MESYEB, BUTGEM ve Model Fabrika çalışmalarının DOSAB’da yer alması sanayicimize ve bölgemize güç katıyor. Başkanımıza yeni dönemde de tüm gücümüzle desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. BEKSİAD Başkanı Halil Atalay da, BTSO’nun hayata geçirdiği projelerle Türkiye’ye rol model olduğunu ileri sürdü.

ORTAK AKLIN GÜCÜYLE

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Bursa Büyürse Türkiye Büyür’ inancıyla Bursa’nın sanayi ve ticaretteki dönüşümüne liderlik ettiklerini söyledi. Türkiye ekonomisinin lokomotifi Bursa’yı, ‘Ortak Akıl’ vizyonuyla birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe taşıyacak adımlar attıklarını dile getiren Burkay, “Bursa, bu başarılara ortak aklın gücüyle ulaştı. Kentimiz yeni hedeflerine de bu örnek birliktelik sayesinde ulaşacaktır. Bursa için hayata geçirdiğimiz projelere destek veren tüm iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Zaferin cephanesi üretimdir anlayışıyla kentimiz ve ülkemiz için üretmeye, istihdam kazandırmaya ve yeni markalar oluşturmaya devam edeceğiz. Ülkemiz gelecek hedeflerine Bursa gibi şehirlerin yüksek performansı ile ulaşacaktır. Eşi bulunmaz bir sinerjiyle ülkesi ve kenti için çalışan, ortak bir vizyonla aynı hedefler doğrultusunda ter döken ve mesai harcayan tüm iş dünyası temsilcilerimizi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X