Bursa Büyükşehir’de yeni atamalar! İşte o isimler ve görevleri…

Bursa Büyükşehir Belediyesi kadrolarında değişim sürüyor… Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, yeni atamaları köşesinde paylaştı…

Bursa Büyükşehir’de yeni atamalar! İşte o isimler ve görevleri…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bu sütunlardan 31 Mart sonrası CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi ile bağlık kuruluşları ve iştiraklerindeki gelişmeleri aktarmaya çalışıyoruz.

Yeni iş başına gelen başkanın kendine güven veren isimlerle yola devam etmesi son derece doğaldır.

Ancak Büyükşehir’de daha önce de vurguladık. Nilüfer ağırlıklı bir kadrolaşma ileride sıkıntılara yol açabilir. Büyükşehir Belediyesi’ndeki bürokratik hafızayı tamamen yok etmenin doğru olmadığını düşünüyoruz.

Bunu önceki yönetimler de yaptı.

Sonuç ortada.

Efendim, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde tepeden tırnağa değişim olduğunu sık sık yazıp çiziyoruz. Önceki akşam

belediyenin iki önemli birimine daha atamalar yapıldı. Sadık Kibar görevden alınarak Zabıta Daire Başkanlığı’na teşkilat içinden Cevdet Özgür atandı. Yine İtfaiye Daire Başkanı Muhammet Emin Tarım’a görevden el çektirildi. Bu koltuğa da teşkilattan Canalp Berkdemir getirildi.

Büyükşehir iştiraklerinden Kültür AŞ.’nin başına da CHP’nin 31 Mart’taki Nilüfer belediye başkan aday adaylarından Bukle Erman’ın adı dolaşıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na Nilüfer Belediyesi’nden Hakan Arık getirilirken, Feridun Tarım’dan boşalan İmar Daire Başkanlığı’na adı aynı zamanda Genel Sekreter Yardımcılığı için de geçen yine Nilüfer’in eski başkan yardımcılarından Nazlı Yazgan, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na da Alper Makam’ın getirildiğini öğrendik.

Büyükşehir’de en önemli görevlendirme bize göre Genel Sekreter olacak. Bunun bir de Ankara onayı var. Buraya Başkan Mustafa Bozbey’e yakın isimlerden Mehmet Yıldız’ın getirileceğini yineleyelim.

Öte yandan; şube müdürleri düzeyinde de değişimler başlıyor. Şimdiden önceki dönemlerde çeşitli gerekçelerle görevden el çektirilmiş kimi isimlere teklifler yapıldığını duyuyoruz.

Büyükşehir’deki değişimleri öğrendikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X