Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa Büyükşehir’den Gemlik’e altyapı yatırımı

Bursa’yı geleceğe güvenle taşımak için her alanda yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde yürütülen kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatıyla bölgenin altyapısını daha dirençli ve güvenli hale getiriyor.

Bursa’yı geleceğe güvenle taşımak için her alanda yatırımlarını sürdüren Büyükşehir

Bursa’nın sağlıklı bir altyapı ağına kavuşması için gece gündüz demeden mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü eliyle Gemlik’te altyapı iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Umurbey Mahallesi’nde başlatılan 4 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ile taşkın ve su baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Olumsuzlukların önüne geçilecek

Umurbey Mahalle Muhtarı Ertuğrul Girenay, çalışmayla altyapıdan kaynaklanabilecek olumsuzlukların önüne geçileceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

“Altyapıyı güçlendirmeye devam edeceğiz”

Bursalıların daha sağlıklı, güvenli ve konforlu bir çevrede yaşamasını hedeflediklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey, “17 ilçemizde olduğu gibi Gemlik ilçemizin de güçlü bir altyapıya kavuşması için yoğun çaba harcıyoruz. Altyapısı güçlü bir kent, geleceğe güvenle bakar. Bu anlayışla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kentimizin altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

bursa buyuksehirden gemlike altyapi yatirimi 92a0a0e8ccd1bursa buyuksehirden gemlike altyapi yatirimi b6bb8c3aa2dbbursa buyuksehirden gemlike altyapi yatirimi 1b17685da0efbursa buyuksehirden gemlike altyapi yatirimi deee1b01c105


Avatar Seç KAPAT

Yorumlar 1

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem ayı vesilesiyle düzenlediği aşure ikramlarının bu
Sıradaki Haber Bursa’da aşure bereketi! Bu kez orada dağıtıldı…