Bursa ekibi 3.Lig’in kapısına dayandı! Bursaspor’un efsanesi destan yazıyor…

Doğugücü FK’yı deplasmanda 4-1 mağlup eden Pablo Martin Batalla yönetimindeki Nilüfer Belediye FK en yakın rakip Yalova Yeşilova ile puan farkını 10’a yükseltti.

Bursa ekibi 3.Lig’in kapısına dayandı! Bursaspor’un efsanesi destan yazıyor…

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta mücadele eden 4 Bursa takımından biri olan Nilüfer Belediye FK, 17. hafta karşılaşmasında İnegöl deplasmanında Doğugücü FK’yı 4-1 mağlup ederek zirvedeki yerini perçinledi.

İnegöl Sanayi Suni Çim sahada oynanan karşılaşmada Nilüfer Belediye FK’nın gollerini 9’da Cüneyt Balçık, 79’da Sinan Yıldırım, 82’de Ali Şentürk ve 90+5’te Mustafa Aköz kaydetti. İnegöl Doğugücü’nün tek golü ise 32. dakikada Hamdi Can Altay’dan geldi.

SON 9 HAFTAYA GİRİLDİ

Pablo Martin Batalla yönetimindeki Nilüfer Belediye FK, oynadığı 17 maçta 46 puana ulaşarak 3.Lig yolunda bir engeli daha aşmış oldu. Bursa ekibinin takipçisi Yalova Yeşilovaspor ise Sakarya’da Karasuspor ile 0-0 berabere kalınca puan farkı 10’a çıkmış oldu.

Son 9 haftaya girilen ligde zirvede tek başına kalan Pabşo Martin Batalla’nın takımı Nilüfer Belediye FK, pazar günü Bigaspor’u konuk edecek. Gruptaki diğer temsilcilerimizden Mustafakemalpaşaspor Belediye, deplasmanda Burhaniye Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, Görükle İpekspor ise sahasında ağırladığı Yeni Çanspor’a 3-0 mağlup oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X